Borratxos de crema

Ingredients

  • Pa de pessic.
  • Conyac
  • Sucre
  • Aigua
  • Ratlladura de taronja i llimona
  • Ametlles
  • Pomes
  • Crema Catalana
  • Baileys

Utensilis

Cremador

Elaboració

1-Fem una Crema Catalana (la vaig fer d'aquestes en pols que venen als supers). 2-Fem una melmelada de poma, en una paella posem la poma tallada a troços petis, sucre,conyac, una mica de mantega i les ratlladures de taronja i llimona (quan ja estigui casi feta). 3- Fem un almívar amb aigua sucre i conyac. 4- En un morter triturem atmelles torrades i li posem Baileys fent com una crema espesa. 5- Tallem el pa de pessic per la meitat i el banyem amb l'almívar, li posem la melmelada de poma, sobre el pa de pessic li posem la crema d'atmelles, ho cobrim tot amb Crema Catalana i ho cremen amb un cremador. Un cop ja ho tenim ben presentat en una safata, tirem un rajolí de conyac i ho flamejem.

30min

Notes

Es pot fer amb qualsevol altre licor.


Recepta de cuina de Borratxos de crema

Borratxos de Crema Catalana

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1516 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: