Borratxos de crema
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pa de pessic.
- Conyac
- Sucre
- Aigua
- Ratlladura de taronja i llimona
- Ametlles
- Pomes
- Crema Catalana
- Baileys
Utensilis
Cremador
Elaboració
1-Fem una Crema Catalana (la vaig fer d'aquestes en pols que venen als supers). 2-Fem una melmelada de poma, en una paella posem la poma tallada a troços petis, sucre,conyac, una mica de mantega i les ratlladures de taronja i llimona (quan ja estigui casi feta). 3- Fem un almívar amb aigua sucre i conyac. 4- En un morter triturem atmelles torrades i li posem Baileys fent com una crema espesa. 5- Tallem el pa de pessic per la meitat i el banyem amb l'almívar, li posem la melmelada de poma, sobre el pa de pessic li posem la crema d'atmelles, ho cobrim tot amb Crema Catalana i ho cremen amb un cremador. Un cop ja ho tenim ben presentat en una safata, tirem un rajolí de conyac i ho flamejem.
30min
Notes
Es pot fer amb qualsevol altre licor.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1516 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.